Sidor

söndag 27 februari 2011

Magnolia-kort-maratonet fortsätter!


Till detta kort använde jag ett relativt nytt papper som faktiskt fortfarande finns kvar i handeln och det kommer från Panduro. Tilda har jag målat med distrasser och blingat lite med gel-penna. Stämpeln är individuella bokstäver som också kommer från Panduro. Blad och blommor kommer lite varstans ifrån. Bakom pappret sticker det ut spets där pappret är sönderrivet, en gåva från mormor som hade spets över som inte skulle räcka runt en enda duk. 

lördag 26 februari 2011

Magnolia-kort-maraton


Och maratonet fortsätter! Jag har blivit galen i Tilda och hennes paket och stäplar runt med denna hela tiden. Denna gången blev det tema rosa. Även här ahr jag försökt göra ända på papper som jag har liggande. detta pappret tror jag är från Melissa Frances men jag är inte säker. Blommorna har jag stansat ut och arbetat med präglingsverktyg. Jag har blommor i lager med olika färger för en trevlig effekt. Blommorna är dekorerade med bling och sedan har jag gått bananas med min Pearl maker. Why not! ;)

Till sist använde det andra jag är beroende av att använda - gel glitterpenna på Tildas klänning samt kanten på alla blommor.

fredag 25 februari 2011

Galen i Magnolia!

Jag har aldrig varit ett jättestort fan av Magnoliastämplarna, men jag vet inte vad som hänt. Jag vill göra Magnoliakort hela tiden! Så jag tänkte att det skulle få bli ett Magnolia-kort-maraton!

Jag försöker göra ända på mina papper, har så många som bara ligger som jag haft i evigheter. Det fick bli ett litet kort med Tilda med paket. Tilda har jag färglagt med distresser. Bladpunchen kommer från Scrapparazzi medan punchen jag använt till att stansa ut blommorna kommer från Skapa Hobby. Blommorna har jag arbetat med ett präglingsverktyg så att de kupat sig och blivit 3d-blommor i stället för ha dem plana. och självklart har jag använt lite Pearl Maker på blommorna.

torsdag 24 februari 2011

Påskkort på Scrapparazzi

Påsken känns långt borta, men den är snart här. Veckans bidrag i Scrapparazzibloggen blev en tidig Glad Påsk. Kika in vettja!

torsdag 17 februari 2011

Kärleksmagnolia!

Jag satt här om kvällen och hade noll inspiration, men helt plötsligt fick jag för mig att jag hade lust att måla lite Magnolior. Och det resulterade i en lila liten Magnolia med kärleken i handen.