Sidor

måndag 21 mars 2011

Tag i en box

Min sambos mamma fyller år imorgon- Grattis!. Men hon firades i söndags så hon har redan fått sitt kort.


 Självklart ville jag göra ett kort till henne. Jag hade hittat detta underbara kort i en tråd på Svensk scrapbooking och blev som vanligt bara tvungen att pröva vikningen. Med en gång bestämde jag mig för papprena från Pysselgumman för de är underbara. Så hade jag ju fått ny stämpel från Inkido som jag var tvungen att använda. Det är nu en utav mina favoritstämplar! Älskar textstämplar!


Av min mamma och mormor har jag fått gamla spetsar som kom väl till användning på kortet. Jag lägger en länk till sidan där jag hittade kortviningen...där finns nämligen en tutorial om du blev lite sugen :)
  

Ha det gott!

Kram Nica

onsdag 2 mars 2011

Mitt första altrade projekt - en väska

Har idag gjort mitt första altrade projekt. Eller egentligen är det inte första gången jag altrar, har ju gjort mina väskor av gamla tuggummipaket, men då var jag inte medveten om att det kallades altra. Så nu altrar jag första gånge som en upplyst pysslare :D

Väskan är dock inte riktigt klar. Den är inte klädd med papper på baksidan än, för att pappret räckte inte eftersom jag skar fel typ...20 000 gånger...kändes det som.


Jag blev inte rikigt nöjd, för att jag lyckades inte riktigt kontrollera mitt Pearl Meaker missbruk och gick lite väl bananas över hela projektet. Men men...sånt som händer :) Pappren kommer från Inkido och är underbart söta! Vem älskar inte söta blå fjärilar liksom. Tagsen är från ett klippark från Pion design.


Den stora blomman kommer från Prima. De små rosorna vet jag inte riktigt var de kommer från. Själva väskan har jag köpt på Panduro. Hade velat ha en såndär "bokask", men det hade de inte i butiken.

Ha det gott!

Kram Nica

Nytt veckoinlägg på Scrapparazzibloggen!

Denna vecka har jag gjort ett födelsedagskort med papper från Graphic 45. Klicka in dig till Scrapparazzi för att se hela kortet!

Kram Nica

tisdag 1 mars 2011

In my rose garden



Idag har jag knåpat ihop ett kort som jag började på som ett test inför ett annat kort. Vikningen gick fel ett antal gånger så jag var tvungen att göra ett par kort och detta var det test som blev bra till slut.


Scrapparazzi har jag köpt dessa übersöta papper från Papermania. Rosor, rosa, turkos och sött. Oemotståndliga! Serien heter Rose Garden och pappren är i måtten 6*6. Även tagsen jag använt på kortet kommer från denna pappersserie.



Blommorna jag dekorerat med både rosorna och de enkla kommer från You Do. Jag älskar de vita och rosa rosorna, de är så söta! Blinget kommer från Panduro. Jag tycker att det kan vara fint att hålla tillbaka lite på pyntet ibland när vikningen tillåter pappret att vara i centrum.


Ha det gott!

Kram Nica