Sidor

fredag 29 april 2011

Min första LO!

Jag gjorde denna LO till DT - ansökan till ScrapTorget. hade ju aldrig gjort en layout men någon gång ska ju vara den första. Nu fick jag inte platsen, men det finns fler platser.


Ha det gott

Kram Nica

torsdag 28 april 2011

Bokkort med egengjorda rosor

Efter ha sett alla vackra bokkort på Svensk Scrapbooking's forum blev jag till slut tvungen att göra ett eget. Pappret kommer från min just nu favoritdesigner - Pion Design.

Rosorna har jag gjort själv med hjälp av vanlig cardstock och lite distresser.


Ha det gott

Kram Nica

Sen Glad Påsk

På påskafton var vi på påskmiddag och tog med oss påskiga tulpaner och detta kortet...



Ha det gott

Kram Nica

onsdag 20 april 2011

Beställningskort till en mamma

Det blev ännu ett tag in a box kort. Jag gillar dessa, det går att skriva eller stämpla små meddelanden på flera ställen och kortvikningen ger flera möjligheter till dekorationer och annat :)

Detta kort ska en mamma som fyller 60 år få.

lördag 16 april 2011

torsdag 14 april 2011

Double slider kort i romantisk stil

Hittade ett nytt papper med världens mest underbara möster, så jag var ju bara tvungen att göra ett kort av det med det samma. Gjorde ett Double slider kort, blev väldigt nöjd.




onsdag 13 april 2011

Mitt första färglada kort

Jag har alltid varit rädd för att arbeta med färg, tycker aldrig det blir bra. Men nu hade jag fått ett beställningskort till en liten 1-åring. Det var tvungen att vara ett Tri fold kort, eftersm det var kundens önskemål. Då kände jag att jag hellre ville göra ett färgglatt kort med några gulliga papper som kunde framhävas med denna kortvikning. Detta blev resultatet...

måndag 11 april 2011

Fina rosor att göra själv

Ville bara visa mitt helgpyssel. Jag får lite då och då en släng av viljan att göra enga blommor. Det är roligt och dessutom får jag dem i den färg jag vill ha.

Jag har punchat ut dem med en Retro punch och sedan färglagt dem med distresser. Förutom den prickiga rosen, den har jag ju stansat ut ur mönstrat papper.

Den rosa rosen har redan blivit monterad på ett kort jag håller på med...

Jag gjorde sedan en extra rosa ros och den och de resterande gav jag till Zornitsa på Scrapparazzi
för att hon är en så snäll och go person.

Ha det gott!

Kram Nica

lördag 9 april 2011

Jag är så glad att det är värt ett litet inlägg!

Idag när jag var på Scrapparazzi ringde min mamma. Jag berättade var jag var osv - när hon säger. Jag men ska du inte ta och beställa en sån där stansmaskin du vill ha då? Jag blev jätteförvånad och sade - Men min fördelsedag är ju inte förrän i juni. Och mamma svarar - Vill du vänta så länge eller? Och jag - Ehhhhh neeeeeeej!

Jag ska få en cuttlebug i tidig present och jag är såååååååååååååå glad. Happy, happy, joy, joy!
Var bara det jag ville skriva!

Tack mamma och pappa!! Ni är sötast!!!

måndag 4 april 2011

Jag kom på nått fiffigt igår :)

Igår stog jag och städade undan alla mina pysselgrejer som var spridda i en vid skur i hela vardagsrummet. Min sambo skulle komma hem från en helg i Åre och ville nog inte se kaoset som jag orsakat :) Jag har ju inget pysselrum så jag har ockuperat vardagsrummsbordet till min sambos stora förtret. Hur som helst! När jag stod där och städade undan hittade jag en stump jättesmalt sidenband, kanske bara 3 mm brett. Så kom jag helt oväntat att tänka på mina kläder!

Helst köper jag pysselsaker, men ibland måste man ju köpa kläder också. I tröjor och annat hänger det ju nu alltid små sidenband att sätta om galgen. Jag använder aldrig dessa, för mig är de bara irriterande. Jag klipper bort dem och kastar dem. MEN! Det ska jag inte göra mer - kasta dem alltså. Asså guuuud va många kort man kan dekorera med bandstumparna! De är ju inte jättelånga, men de räcker iaf till en liten rosett.

Sedan började jag spinna vidare på kläder och shopping. Ibland sitter ju prislappen fast med ett litet snöre på pristagen, ibland även med en säkerhetsnål. Igår när jag köpte nya dukar till köket på Hemtex fick jag med små jättefina vita säkerhetsnålar. Skulle definitivt fungera som dekoration! Pristagen kan man klä med fint papper på den sida där priset är, förhoppningsvis är det vit baksida och där kan man skriva. Tada!!

En sak till...på mina fina dukar jag köpte satt prislappen också fast med ett fint litet snöre. Ja, jag kan ju säga att jag har ju sparat både prislapparna, snörena och säkerhetsnålen. Vidare kommer jag att klippa bort sidenbanden på mina kläder där de hänger kvar och göra små rosetter =D

Hoppas det är ett tips du kan ha användning av!


Ha det gott!

Kram Nica