Sidor

fredag 5 augusti 2011

Stjärnkort - från en vän till en vän

Detta var en rolig vikning! Så himla lätt men ändå så fin, denna kommer jag att göra fler gånger! Stjärnkortsvikningen ger verkligen tillfälle att använda vackra papper för att kunna visa upp dem.





måndag 1 augusti 2011

Ettårscandy!

För första gången i världshistorien har jag lyckats hålla igång en blogg utan att lägga ner den efter två veckor! Fantastiskt! Nu i augusti fyller den ett år och det känner jag att jag måste fira med att ge bort lite saker. Papper, bokmärken, lim, glitter, bladpunch, blommor, band, tags, brads och stickers.



För att få vara med i tävlingen vill jag att du skriver en kommenter under detta inlägg att du vill vara med och tävla samt att du lägger upp en länk till candyn med bilden ovan i din egen blogg.

Du kan tävla fram till den 30 augusti.

Hoppas att det blir just du som läser just nu som vinner candyn! ;)

Lycka till!
Kram Nica

Romantiskt födelsedagskort - bokkort

För ett tag sedan fick jag en beställning på ett födelsedagskort och önskningen var ett bokkort och ett bokkort blev det. Pappret hittade jag i mina gömmor och kommer inte ihåg var det kommer från. Vintagebilden kommer från ett ark från Sagen Design. Båda stämplarna jag använt i alstret kommer från Inkido, jag älskar verkligen den stämplen innuti kortet. den går att använda på i stort sett alla kort oavsett tema. Än en gång har jag använt lite material som jag vann i Ztinas blogcandy, det brungula glittret som sitter lite här och där. Tack igen Ztina! 


Ha det gott!
Kram Nica

Födelsedags kort till Birgitta

I somras fyllde min sambos goa mormor år och jag blev bedd att göra ett kort åt henne. Dock behövdes det få plats ganska mycket text, vilket var lite svårt med den kortviking jag valt. Jag löste det ändå på ett lite fiffigt sätt.


För att få plats med texten satte jag ihop två ark genom att färsta ett band mellan dem. På sätt fick man en lucka att öppna i kortet. Den vackra roströda blomman på framsidan vann jag i Ztinas blogcandy, tack Stina! Papprena kommer från Prima Marketing och serien heter Botanic. Underbart vackra papper! Det prickiga pappret vet jag inte var det kommer från, det hittade jag i min pappersförvaring. Tänk vad man kan hitta om man letar lite! Den runda scallopformen på baksidan har jag är en Spellbinders som jag verkligen älskar, så himla användbar.

Ha det gott!
Kram Nica

Bröllopskort till min bästa vän

Min bästa vän ska gifta sig! De har varit tillsammans sedan de var 15 - urgulligt! Så roligt att de äntligen ska gifta och jag har fått äran att göra bröllopskorten! Färgtemat på bröllopet är lavendel, champange och vit. Efter att vi bestämt hur korten skulle se ut blev det även på kort och annat ett genomgående tema med spetshjärtan från Martha Stewart. Inom kort kommer även placeringskorten!


Ha det gott!
Kram Nica