Sidor

onsdag 14 september 2011

Ny candyvinnare?

Förra gången jag presenterade vinnaren uptäckte Tussling att det var två pesoner som hade skrivit två inlägg och det blev då fel i lottningen. Jag har därför gjort om lottningen för att det ska vara så rättvist som möjligt. denna gång blev nummer...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dett var ju lite snopet. Saripari må ha guduarna med sig för det är hon som är vinnare även denna gången. Jag vill låna lite av hennes tur nästa gång jag är med i en candy! Grattis igen då eller vad man ska säga! :)

Ha det gott
Kram Nica 

fredag 2 september 2011

Springfold - Greetingfarm Princess

Jag hittade en ny vikning jag aldrig sett. Den är uppenberligen inte ny, för andra har sett den tidigare..men den var ny för mig. Den var i alla fall väldigt intressant! :)

En utav mina älsklingsstämplar är prinsessan från The greetingfarm. Den blir så underbart flickig och söt tillsammans med en massa rosa. Jajajajaja...genustänkande...det tänker jag på en annan dag ;) Men denna vikning ger en tillfälle att använda sina stämplar.



Ha det gott!

Kram Nica

Jag gjorde placeringskort till sommarens finaste bröllop

Nu i slutet av augusti gifte sig min bästis Jessica med sin kärlek Björn. De var 15 när de blev tillsammans, idag är de 28. Jag hoppas innerligt att de blev nöjda med de placeringskort jag gjorde till deras underbart vackra bröllop. När jag satt där och gjorde de alla 69 korten var det ganska jobbigt...det var ju så många!! Och det var så mycket papper! Men när jag såg vad fint det blev och där de stod...mina små skapelser...så var det bara en stor ära att få tillföra något, om än litet...till en utav de största dagarna i deras liv. Kärlek...


Ha det gott!

Kram Nica

Candyvinnare!!


I tisdags avslutades min ettårscandy och min blogg är nu +1 år. Tack alla som varit med och tävlat och det är också jätteroligt att se att jag har några nya följare av min blogg :)

Detta är vad vinnaren till min ettårs-candy vinner. Jag har använt mig av en Random Number Generator. Och nu är alla spända på vem som vinner allt scrappigt godis på bilden!
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Det är!
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Saripari!!
Grattis!

Kika in på Sariparis blogg, där finns mycket fint att titta på och inspireras av!

Maila mig din adress så kommer snart ett paket på posten! :)

Kram Nica